revisorjura


Få et godt juridisk fundament for din virksomhed

Imens du koncentrerer dig om dine kunder og din virksomhed, kan RevisorJura hjælpe med at mindske de juridiske risici, du står over for, og sørge for, at de ikke udvikler sig til at koste både tid, penge og anseelse.

RevisorJura er specialiseret i den jura, som omgiver bogholdere og revisorer, og er den eneste virksomhed i Danmark, der alene yder rådgivning til denne branche. Den juridiske rådgivning kan f.eks. omfatte: revisorloven, hvidvaskloven, ansættelsesbeviser, forretningsbetingelser, kundeklausuler, behandling af persondata, aftaler om IT, internetjura og markedsføring over for nye kunder. Men har du specifikke spørgsmål til andet, er du selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt.

I forbindelse med, at den nye hvidvasklov trådte i kraft 26. juni 2017, tilbyder RevisorJura forskellige ”hvidvaskpakker”, der kan hjælpe dig til at få reglerne implementeret enkelt og korrekt i din virksomhed.

På samme måde tilbyder RevisorJura også forskellige pakker i forbindelse med persondata, hvor den nye persondataforordning træder i kraft i maj 2018. Hvis I ikke allerede er klar til at opfylde de nye regler og krav, kan vi hjælpe jer med at blive det.

FDR og RevisorJura har indgået en samarbejdsaftale om juridisk rådgivning med medlemsrabat på 20%.

Kontakt RevisorJura for at høre nærmere: Tlf. 4243 0745 eller jakob@revisorjura.dk

Læs mere om RevisorJura og hvad vi kan tilbyde dig her.

Facebook
Twitter
LinkedIn