Tilmeld nyhedsbrev
Så holder vi dig opdateret.

Nyt vejledningsmateriale om hvidvasklovens forpligtelser

Erhvervsstyrelsen har udvidet sin skriftlige vejledning, så du nu også kan finde hjælp til at gennemføre kundekendskabsprocedurer efter hvidvaskloven.

Erhvervsstyrelsens Hvidvasktilsyn får ofte spørgsmål om, hvordan man foretager en vurdering af en forretningsforbindelses formål og tilsigtede beskaffenhed, og hvordan man udarbejder en tilstrækkelig risikovurdering af det enkelte kundeforhold. De nye ‘Ofte stillede spørgsmål’ omfatter derfor de spørgsmål, som oftest bliver stillet i henhold til de to forpligtelser.

Materialet guider dig igennem de grundlæggende skridt, en virksomhed skal forholde sig til, når en forretningsforbindelses formål og tilsigtede beskaffenhed vurderes, og når der skal laves en risikovurdering af det enkelte kundeforhold.

Ofte stillede spørgsmål

 

Vejledningsmaterialet er primært skrevet til de ikke-finansielle virksomheder, som er omfattet af hvidvaskloven, herunder blandt andre godkendte revisorer og bogholdere, men andre erhvervsdrivende kan også have glæde af at læse med for en let indføring i denne del af hvidvasklovens forpligtelser.

Læs mere på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her.

Facebook
Twitter
LinkedIn