Multi-Regnskab

300 kr årligt for en enkeltmandsvirksomhed og 500 kr årligt for et drift-ApS (excl. moms). Multi-Regnskab giver dig online-bogføring, elektroniske bilag, fakturering, dokumentarkiv, app og meget mere til en rimelig pris.

En af de mest markante ting i Multi-Regnskab er at prisen inkluderer funktionalitet med opstilling af årsrapport (inkl. xbrl, regnskabspraksis, erklæring og skattespecifikationer). Der er sekunder fra en rettelse i bogføringen til et nyt årsrapport-udkast.

Multi-Regnskab har desuden unik funktionalitet til at hjælpe dig i arbejdet for de næsten 100.000 små og store holdingselskaber. Alene i 2021 blev der stiftet 12.500 holdingselskaber.

Et simpelt holdingselskab er lynhurtigt sat op, får rigtig bogføring, dokumentarkiv og lynhurtig opstilling af årsrapport. Til de større holdingselskaber er der også bogføring af aktiehandler fra f.eks. Nordnet, opgørelse af indeholdte udbytteskatter, rapporter til depot-afstemning og meget mere.

Der er ingen bogføringsprogrammer der passer perfekt til alle kunder, men Multi-Regnskab har bred anvendelse og prisen er rigtig.

Som medlem af FDR får du
● Mindst 10% rabat (20% ved mere end 50 regnskaber)
● Et regnskabsår gratis for et selskab
● Gratis mini-kursus

Nogle synes, at alt dette lyder “for godt til at være sandt”, men ring eller skriv til os og få den fulde forklaring

 

Steffen Jensen                                  Henrik Fich

sbj@multiregnskab.dk                       hf@multiregnskab.dk

Telefon: 70 20 07 90

Facebook
Twitter
LinkedIn