Lasso X

Foreningen Danske Revisorer (FDR) har indgået samarbejdsaftale/rabataftale med LASSO X A/S med henblik på at sikre FDRs medlemsvirksomheder mulighed for at få adgang til LASSO X revisionsløsning og en lang række tillægsmoduler på favorable vilkår.

LASSO X er grundlagt i 2014 og har gennem de sidste par år haft stor succes med at sælge deres skræddersyede og automatiserede revisionsløsning til mere end 100 revisionsfirmaer i Danmark.

Med LASSO X revisionsløsning kan hver medlemsvirksomhed med få klik hente og gemme præcis de oplysninger, revisorer er forpligtet til at indhente på deres klienter som dokumentation til revisionsbeviset fra CVR, ejerregisteret og Domstolens Tinglysning (personbogen, bilbogen, andelsboligbogen og tingbogen over fast ejendom). Revisionsrapporterne kan hentes for én klient ad gangen og/eller automatisk på et brugerdefineret antal klienter på én gang og præcist på det relevante tidspunkt f.eks. balancedagen, hvilket giver store tidsbesparelser i forhold til, at data skal hentes manuelt på hver enkelt klient.

Herudover giver LASSO X revisionsløsning adgang til markedsdata om personer og virksomheder i dansk erhvervsliv, herunder stamoplysninger, nøgletal, personer omkring en virksomhed, netværk samt robotgenererede nyhedsartikler og personresuméer. Der er ligeledes mulighed for at oprette lister og følge personer og virksomheder samt blive notificeret, når der sker ændringer.

På intranettet kan I læse mere om rabataftalen, og vil I høre, hvordan LASSO X revisionsløsning kan understøtte og effektivisere jeres arbejde, er I meget velkomne til at kontakte Key Account Manager Anton Petersen anp@lassox.com
60 68 60 80.

Facebook
Twitter
LinkedIn