Tilmeld nyhedsbrev
Så holder vi dig opdateret.

Husk momsfristen 1. december – og få hjælp til at gøre det rigtigt

Nyhed fra Skattestyrelsen:

Ca. 150.000 virksomheder med kvartalsafregning skal indberette moms senest 1. december. Momsperioderne, der skal indberettes, er 3. kvartal 2021.

Husk, at selvom du ikke har haft køb eller salg i virksomheden i den seneste momsperiode, skal du stadig momsindberette; du skal da indberette et ’0’.  Du skal betale en afgift på 800 kr., hvis du ikke indberetter.

OBS, hvis du har coronalån

Hvis din virksomhed har et eller flere rentefri coronalån (momslån eller A-skattelån), så vær opmærksom på, at der er en ekstra risiko ved ikke at indberette til tiden. Du kan risikere at miste dit/dine lån. Læs mere om coronalån på skat.dk/corona.

Nyt look i TastSelv Erhverv

Når du logger på TastSelv Erhverv denne gang, vil du se, at vi har opdateret designet. Menuen er f.eks. flyttet fra en venstremenu ind på selve siden, og vi har justeret lidt på nogle af menupunkternes navne.  Men ellers er alt, som det plejer.  Vi håber, at du hurtigt vænner dig til det nye design.

Undgå de mest hyppige fejl

Moms er ikke altid enkelt, og det kan være en stor opgave at få de rigtige tal klar. Når vi tjekker tallene, ser vi derfor nogle fejl, der går igen. F.eks. blander nogle virksomheder private og erhvervsmæssige udgifter sammen. Det er vigtigt at holde dette adskilt. Der er også nogle, der mister deres bilag og dermed ikke har den nødvendige dokumentation for regnskabet.

Facebook
Twitter
LinkedIn