Tilmeld nyhedsbrev
Så holder vi dig opdateret.

Fødevarestyrelsen har sendt breve til minkavlere vedrørende modtaget erstatning i 2023 fra Landbrugsstyrelsen

Som følge af nedlukning af minkfarme har Fødevarestyrelsen på anmodning fra Skattestyrelsen medio april 2024 sendt oplysninger om erstatninger udbetalt af Landbrugsstyrelsen til minkavlere i 2023.

I den forbindelse har Skattestyrelsen ultimo april 2024 sendt orienteringsbrev til minkavlerne om, at de har modtaget disse oplysninger fra Fødevarestyrelsen.

I brevet bliver minkavlerne gjort opmærksom på, at hvis de har modtaget skattepligtige beløb i form af erstatninger for indkomståret 2023, skal de medregne dem i oplysningsskemaet for 2023 senest til oplysningsfristen.

Herudover vil Skattestyrelsen orientere om, at Skatterådet i 2024 har givet bindende svar vedrørende erstatninger i forbindelse med nedlukning af minkfarme: SKM2024.115.SR  – skattemæssig kvalifikation værdisikring af erstatning og kompensation efter nedlukningsbekendtgørelsen og beskatningstidspunkt.

Om beskatning af erstatning og kompensation henviser Skattestyrelsen til vejledning om beskatning af erstatning og kompensation for permanent nedlukning af minkvirksomhed.

Facebook
Twitter
LinkedIn