esignatur by Scrive

Underskriv dokumenter digitalt i dag med esignatur by Scrive.

esignatur leverer den bedst mulige kundeoplevelse qua deres sikre og simple elektroniske identitetsløsninger og digitale underskrifter, uden at gå på kompromis med hverken effektivitet eller sikkerhed.

esignatur har bidraget med digitale underskriftsløsninger til revisionsbranchen gennem de seneste 7 år. Udover deres konkrete signeringsværktøjer, som har resulteret i både økonomiske og administrative besparelser for revisionsbranchen samt den finansielle sektor m.fl., så har esignatur yderligere tilpasset sig deres målgruppe. 

De har bl.a. skræddersyet et decideret “revisionsmodul”, som automatisk sørger for, at de rette roller tilføjes de rette dokumenter i den korrekte rækkefølge. Alt I skal gøre er at vedlægge jeres dokumenter og definere hvem der skal underskrive. Ligesåvel med deres “CPR-Tjek” kan relevant identifikation jf. hvidvasklovgivningen indhentes, som via “Sikke ePost” kan sikre og garantere en beskyttelse ved modtagelsen samt afsendelsen af filer af særlige karakter. Ydermere kan eSkatdata benyttes, der automatiserer indhentningen af kreditvurdering fra skat.dk

Søger I mere end en underskriftsudbyder, men ikke mindre end en digitaliseringspartner, som kan rådgive og hjælpe jer med at udvikle jer digitalt, bør I tage en uforpligtende samtale med esignatur for at høre, hvorfor esignatur er revisionsbranchens foretrukne leverandør og partner. 

Facebook
Twitter
LinkedIn