Tilmeld nyhedsbrev
Så holder vi dig opdateret.

Bogføringloven

Den nye bogføringslov er som bekendt vedtaget. Et af de krav, der i følge loven træder i kraft 1. juli 2022, er, at virksomhederne skal have en beskrivelse af forretningsgange og ansvarsfordeling i forhold til bogføring og regnskab.

D. 8. juni afholdt FDR, i samarbejde med Visma e-conomic, et webinar om den nye bogføringslov. Herunder finder du link til optagelsen af webinaret. Det er gratis at se.

Efter vores webinar har Erhvervsstyrelsen udsat, hvornår kravet om en §6 beskrivelse træder i kraft. De vil udgive en skabelon først på efteråret, og kravet om skabelonen vil træde i kraft, første gang virksomheden starter nyt regnskabsår, efter skabelonen er udkommet. Hvilket betyder, at de fleste virksomheder skal have beskrivelsen på plads inden 1. januar 2023, og selskaber med f.eks. 30/6-regnskab først skal have beskrivelsen på plads den 1. juli 2023.

Da fristen er udsat, vil vi arbejde lidt mere på vores skabelon for §6 beskrivelsen, så denne og plancherne fra webinaret vil blive tilgængelige her i starten af juli måned.

Facebook
Twitter
LinkedIn