BiQ

Vi samler trådene fra de officielle kilder, herunder Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (CVR), Statstidende og Erhvervs- og Byggestyrelsen (OIS), og kortlægger sammenhænge, som du kan bruge i dit daglige arbejde.

BiQ er Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv.

Databasen er opbygget med personer, ejendomme og virksomheder som omdrejningspunkt, og man kan nemt og overskueligt bevæge sig rundt fra person til selskab til ejendom og omvendt. Og indeholder informationer om mere end 1.000.000 personer og deres ledelsesposter i mere end 1.500.000 danske firmaer gennem de sidste 30 år.

Derudover oplysninger om 2.300.000 adresser, hvor man bl.a. kan hente informationer om ejerforhold, arealer, formål, vurderingsoplysninger mm.

BiQ indeholder derudover en række unikke funktioner – bl.a. netværkskortlægning af personer, visuelle ejerforhold, overvågning af både personer, selskaber og ejendomme, nøgletal på personer og selskaber, meddelelser fra Statstidende, segmentering af selskaber og ejendomme efter forskellige kriterier til Excel.

Du kan læse mere her

Er I interesseret i at høre mere om BiQ-systemet, er I velkomne til at kontakte os på 70 25 50 65

Facebook
Twitter
LinkedIn