Danske Revisorer, nr. 3/2024

Så blev det sensommer og dermed tid til næste udgave af Danske Revisorer. I det aktuelle nummer af magasinet kan du læse artikler om blandt andet ESG-rapportering, FDRs Bæredygtighedsuddannelse, ledelse i 2020’erne og fokuspunkter i kommunikationen med Skattestyrelsen. God fornøjelse med Danske Revisorer.

Fagligt indstik, nr. 3/2024

I september måneds udgave af Fagligt indstik kan du læse følgende fagligt relevante artikler: “Risikovurdering ved revisors forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering jf. hvidvaskloven”, “Risikovurdering – et helt afgørende tandhjul”, “Moms – opdatering på fast ejendom” og “Ekstraordinær genoptagelse som følge af som minimum grov uagtsomhed”. God læselyst!

Nyt fra din revisor, nr. 127/2024

Sensommeren er over os, og traditionen tro er det tid til et nyt nummer af Nyt fra din revisor, hvor du blandt andet kan læse om: Hurtigere sagsbehandling i arbejdsskadesager; Skat for freelancere, influencere og andre; Enklere regler for lotterier og banko og meget mere. God læselyst!

Lønsumsafgift – hvornår og hvordan?

Lønsumsafgift er en afgift for virksomheder, der sælger momsfrie ydelser. Du kan trække lønsumsafgiften fra i skatteregnskabet som en driftsomkostning.